Natiunea MMA

Lyoto Machida vs Phil Davis la UFC 163 din 3 august
04/06/2013O lupta din limitele categoriei semi-grele, intre pretendentii la titlu Lyoto Machida si Phil Davis urmeaza sa apara pe fight-cardul UFC 163.

Stirea a fost facuta publica prima data de catre Portal Do Vale Tudo din Brazilia. Surse independente apropiate de confruntare au declarat ca inca nu s-au semnat acordurile de lupta, dar se doreste oraganizarea ei.

Machida trebuia sa devina principalul pretendent la titlu dupa victoria la deciziei majoritara in fata lui Dan Henderson in cadrul UFC 157, dar campionul Jones e accidentat in urma confruntarii cu Sonnen. In plus el si-a declarat public dorinta de a il intalni pe Alexander Gustafsson, un fapt care l-a lasat, cel putin deocamdata pe Machida in afara jocului.

Machida (19-3) a castigat trei din ultimele sale patru lupte. El ar lupta pentru prima data in Brazilia din aprilie 2006.

Davis vine dupa o victorie la decizie unanima in fata lui Vinny Magalhaes la UFC 159 in luna aprilie. El are un palmares de 11-1.

UFC 163 are loc pe 3 august la HSBC Arena in Rio de Janeiro.

Sursamagazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA