Natiunea MMA

Lyoto Machida vrea sa lupte cu Georges St Pierre la categoria mijlocie
27/09/2012

Lyoto Machida, unul dintre cei mai buni semi-grei din istoria UFC, a fost foarte aproape de a lupta pentru titlul diviziei, pe care l-a detinut in trecut. El avea promisa o sansa la centura sub forma unei confruntari cu castigatorul dintre Dan Henderson si Jon Jones de la UFC 151.

Dupa ce Hendo s-a accidentat si a fost nevoit sa se retraga din aceasta confruntare si dupa ce Jones a refuzat sa il accepte pe Chael Sonnen ca inlocuitor, lui Machida i s-a oferit sa il inlocuiasca pe acesta si sa lupte cu Jones pentru titlu, dar din cauza timpului scurt ramas, si el a fost nevoit sa decline aceasta sansa.

Intr-un interviu recent, el a vorbit despre lupta dintre conationalul sau Belfort si campionul Jon Jones de la UFC 152, ca si despre planurile sale de viitor.

"Nu i-as fi lasat lui Jones mana sa scape. As fi adus bratul lui cu mine inapoi in Brazilia. Dar nu cred ca Vitor a lasat moale priza, cred ca Jones a reusit sa iasa din acea situatie. Cred ca procedeul era undeva la 90%, dar apoi s-a facut simtit spiritul campionului, care a vorbit mai puternic.Eu vad mereu gaurile din tehnica lui Jones, dar trebuie sa fii foarte bine pregatit sa le explorezi."

Intrebat daca ar fi interesat de o lupta cu campionul de la semi-mijlocie, St Pierre, Machida a fost destul de direct si a recunoscut doritna sa, dar cu anumite conditii.

"Ar fi un duel foarte interesant de karate. Dar nu stiu la ce categorie s-ar putea intampla. Daca e la mijlocie, as accepta."

Aceasta e poate prima data cand Dragonul pare sa analizeze posibilitatea de a scadea in greuate la categoria mijlocie, in concordanta cu dorinta multor specialisti, care il considera un semi-greu foarte mic, mai potrivit pentru o categorie de greutate mai mica.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA