Natiunea MMA

Lyoto Machida si Dan Henderson au revenit in topul pretendentilor la titlul UFC.
22/02/2013

Se pare ca presedintele UFC Dana White nu poate sa ia o hotarare in legatura cu cine va avea sansa in viitor la tronul categoriei semi-grea. La exact 8 zile dupa ce White a declarat ca o victorie a lui Alexander Gustafsson il va aduce pe acesta in primul loc al pretendentilor la titlu, s-a razgandit spunand ca fie Lyoto Machida, fie Dan Henderson va fi urmatorul la rand.

“Lupta e strict legata de invingator” a declarat White in conferinta de presa de marti in legatura cu co-main event-ul serii din cadrul UFC 157. ”Acesta va avea o sansa cu Jon Jones”.

Asta in conditiile in care Jones trece de lupta cu Chael Sonnen din UFC 159.

Gustafsson se va lupta cu fostul campion Strikeforce la categoria 93 kg Gerard Mousasi pe 6 Aprilie. White a mai declarat ca e posibil ca Gustafsson sa incerce sa il provoace pe campion daca il va infrange pe Mousasi.

Cu privire la Machida si Henderson, povestea e veche. Ambilor le-au fost promise oportunitati pentru castigarea titlului in trecut, doar ca si-au pierdut sansa din diferite motive.

Henderson si-a pierdut dreptul de a lupta pentru centura dupa ce a fost exclus din UFC 151 in urma acidentului in care si-a accidentat genunchiul, intre timp Machida a fost pretendentul de top in August dupa ce l-a infrant pe Ryan Bader, dar si-a pierdut sansa dupa ce a fost infrant de Jones in cadrul UFC 152.

Pentru a crea mai multa confuzie, White a declarat luna trecuta ca Henderson ar avea o sansa, daca l-ar infrange pe “Dragon”. Machida si Henderson se vor lupta sambata in Honda Center din Anaheim, California. Ei sunt constienti de miza care e in joc, dar cunoscandu-l pe White, nimic nu e sigur.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA