Natiunea MMA

Lyoto Machida scade in greutate la categoria mijlocie, unde il va intalni pe Tim Kennedy
22/08/2013Zvonul legat de mutarea lui Lyoto Machida la categoria mijlocie a devenit oficial, tinand cont ca acesta il va infrunta pe Tim Kennedy in cadrul UFC Fight pentru Troops 3.

Presedintele UFC Dana White a anuntat aceasta confruntare miercuri seara pe Fox Sports Live. Acest eveniment va avea loc la Fort Campbell din Hopkinsville pe 6 Noiembrie, si va include o lupta la categoria usoara intre Jorge Masvidal si Rustam Khabilov.

Machida a concurat ultima data in cadrul UFC 163, unde a pierdut la decizie in fata lui Phil Davis. Dupa ce a avut 16 victorii consecutive, din 2010 pana in prezent, “The Dragon” are recordul de 3-4 in Octogon. La inceputul lui 2013, Machida a avut o victorie asupra lui Dan Henderson in cadrul UFC 157.

Fiind pretendent la titlul Strikeforce de 2 ori, Kennedy a avut debutul pentru UFC in Iulie, castigand la decizie asupra lui Roger Gracie in cadrul UFC 162. El a avut un palmares de 6-2 in Strikeforce.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA