Natiunea MMA

Lyoto Machida ii ia locul lui Vitor Belfort in lupta pentru titlu cu Chris Weidman
28/02/2014La mai putin de 24 de ore dupa ce Comisia Atletica a Statului Nevada a hotarat sa interzica participarea atletilor care folosesc terapia de inlouire a hormonilor (TRT) in competitiile oficiale pe care le supervizeaza, Vitor Belofort s-a retras din lupta pe care o avea programata cu detinatorul titlului de la divizia mijlocie a UFC, Chris Weidman.

Belfort, cunoscut ca adept al TRT, un tratament pe care il urmeaza de cativa ani, a facut si o declaratie publica pe aceasta tema.

"Comisia Atletica a Statului Nevada si-a schimbat recent politica cu privire la exceptiile de folosire a testosteronului, si nu va mai permite programul TRT. Avand in vedere ca si alte Comisii Atletice ar putea urma aceeasi directie, am sa renunt la programul meu si am sa concurez in MMA de acum incolo fara acesta. Avand in vedere timingul dintre acest anunt si lupta pe care o am programata in luna mai, am decis sa nu mai aplic pentru o liceenta de lupta in Statul Nevada."

In locul lui Belfort, Lyoto Machida clasat ca numarul 3 in categoria mijlocie a UFC si probabil si in lume, il va intalni acum pe Chris Weidman (11-0) in lupta contand pentru titlul organizatiei americane din cadrul Main Eventului UFC 173.

Machida, fost detinator al centurii de la categoria semi-grea, are un palmares perfect de 2-0 de cand a scazut in greutate la mijlocie. El l-a trimis in lumea viselor cu o lovitura brutala de picior la cap pe Mark Munoz in prima runda a luptei inaugurale de la divizia mijlocie, dupa care l-a depasit la puncte pe Gegard Mousasi acum doar cateva zile.

"Sunt foarte bucuros pentru aceasta oportunitate de a lupta cu campionul Chris Weidman" a spus Machida. "Am sa ma antrenez foarte multi si voi fi bine pregatit pentru lupta."

UFC 173 are loc pe 24 mai la MGM Grand Garden Arena in Las Vegas, Nevada.

Sursamagazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA