Natiunea MMA

Lyoto Machida ii ia locul lui Rashad Evans in lupta cu Jon Jones, la UFC 140
07/10/2011

Jon Jones isi va apara centura de campion inainte de sfarsitul acestui an.

Dana White a anuntat ieri ca el il va intalni pe Lyoto Machida in Main Eventul galei cu numarul 140 a promotiei americane, pe 10 decembrie, in Toronto, Canada.

Va fi a patra lupta a lui Jones in acest an, si a treia din 2011 in care isi apara titlul castigat de la Mauricio "Shogun" Rua.

Pentru Machida, lupta din decembrie va fi numai a doua din acest an. El nu a mai concurat de cand l-a facut KO pe Randy Couture la UFC 129, in prima parte a lui 2011.

Au existat numeroase discutii legate de o posibila confruntare Jon Jones vs Rashad Evans, si multa lume a dat ca sigura lupta dintre cei doi la UFC 140. Dar lui Rashad i-au fost scoase numai ieri suruburile din mana dupa interventia chirurgicala suferita, si nu are cum sa fie pregatit pentru gala din 10 decembrie.

In aceasta situatie, UFC s-a intors spre Lyoto Machida, iar acesta a acceptat lupta. Fost campion al semi-greilor, el a pierdut titlul in fata lui Mauricio Rua. Fanii din intreaga lume asteapta acum sa vada daca stilul sau de karate va putea face face tehnicilor neortodoxe ale lui Jones.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA