Natiunea MMA

Lyoto Machida este interesat de o confruntare cu Campionul GLORY Artem Levin
24/06/2014Sambata seara, fostul campion UFC al categoriei semi grele Lyoto Machida a fost in Los Angeles pentru a promova biletele evenimentului GLORY 17/Last Man Standing din The Forum Arena.

Acum lupta la categoria mijlocie, dorindu-si titlul UFC in aceasta noua divizie de greutate, si urmareste cu mult interes turneul GLORY. Favoritul local Joe “Stitch Em” Schilling a fost in semifinale impotriva lui Simon Marcus. A ajuns in finala, dar nu l-a putut infrange pe Artem Levin, care a dominat prin multitudinea tehnicilor folosite.

“Mi-ar face placere sa lupt cu el”, a spus Machida celor de la BloodyElbow, referindu-se la Levin, cel care a castigat titlul categoriei mijlocii si premiul in valoare de 200.000$. “Daca as putea avea un contract pentru o singura lupta, in mod cert mi-ar place sa fie impotriva lui. Imi place stilul pe care-l adopta.”

Machida este unul dintre luptatorii din MMA care ar avea cu siguranta un mare success in cadrul GLORY. Desigur, avand un contract cu UFC-ul, nu sunt sanse sa-i fie permisa o asemenea oportunitate. Chiar daca UFC-ul le permite luptatorilor sai sa participle la evenimente de grappling precum ADCC, in kickboxing este cu totul diferit, mai ales ca Machida il va infrunta pe Chris Weidman la categoria mijlocie.

E posibil ca in viitorul apropiat unii luptatori orientati catre MMA sa-si doreasca sa participe la evenimente sub bannerul GLORY, daca promotia european reuseste sa mentina nivelul premiilor oferite castigatorilor sai.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA