Natiunea MMA

Lyoto Machida - "Nu vreau o lupta cu Anderson Silva"
19/11/2013Lyoto Machida si-a inceput cariera la categoria mijlocie cu un rezultat important, trimitandu-l in lumea viselor pe Mark Munoz in chiar prima runda a luptei lor din cadrul galei UFC Fight Night 30 din Mancester, Anglia.

Fostul campion al categoriei semi-grele e acum la divizia mijlocie pentru a castiga tot ce se poate, si mai ales centura de campion. Dar apare o mica problema. Bunul sau prieten Anderson Silva incearca sa recupereze aceasta centura de la actualul detinator, Chris Weidman, pe 28 decembrie.

Daca Silva reuseste, aceasta va deveni o problema pentru Machida, care ar fi nevoit sa intre in Octogon importiva unui prieten bun.

"Nu vreau lupta asta. Suntem apropiati, si avem acelasi manager. El lupta pentru centura, iar eu sunt inca departe de asta" a declarat recent Lyoto intr-un interviu.

"E greu sa vorbesc despre asta acum. Nu stiu daca drumurile ni se vor intalni la un moment dat. Hai sa lasam asta sa se intampla, si vom decide atunci."

La inceputul lui 2014, Machida va avea a doua sa lupta la divizia mijlocie, cand il va intalni pe fostul detinator al centurii DREAM, Gegard Mousasi, pe 8 februarie in Brazilia.

Mousasi a luptat si el mai demult la divizia semi-grea. Ultima sa prezenta intr-o confruntare a avut loc in aprilie, cand l-a invins pe Ilir Latfi - inlocuitor de ultim moment al accidentatului Alexander Gustafsson. Dupa ce a stat pe tusa o vreme din cauza unei accidentari si operatii la genunchi, Mousasi isi va incepe propriul drum spre centura de la mijlocie impotriva lui Machida.

magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA