Natiunea MMA

Luptele dintre Urushitani vs Docyogen si Leone vs Eustaquio vor avea loc in cadrul ONE FC 9
17/04/2013
Lupta de la categoria musca intre fostul luptator UFC Yasuhiro Urushitani si campionul URCC Rey Docyogen va avea loc in cadrul galei One FC 9.

Sherdog.com a confirmat marti dn surse apropiate ONE FC aceasta lupta, de asemenea confirmand si confruntarea intre Geje Eustaquio si Andrew Leone in evenimentul din 31 Mai.

Intitulata “Rise to Power”, One FC 9 va avea loc in Asia Arena Mall din Filipine si va avea ca main event lupta dintre campionul actual Honorio Banario si contestatarul Koji Oishi.

Urushitani, 36, a capturat titlui Shotoo de la 56 de kg in 2010, aparandu-si cu succes centura anul trecut inainte de a intra in categoria musca din UFC.  In Octogon nu a fost infrant, in schimb a avut o infrangere prin knock-out din partea lui Joseph Benavidez in turneul UFC.

Intre timp, Docyogen si-a inceput cariera cu un scor de 10-0 si a capturat titlul Universal Reality Combat Championship de la 54 kg. In aproape 7 ani de competitii a avut 8 victorii, dintre care 4 prin knockout si 4 prin submisie.magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA