Natiunea MMA

Luptatorul chinez Jianbing Yang a murit inainte de cantarul galei ONE FC 35
11/12/2015Luptatorul categoriei musca Jianbing Yang a decedat ieri dupamasa in Filipine dupa ce a fost dus in graba la spital in urma unei cure de slabire esuata.

Bing, 21 de ani, trebuia sa lupte cu Geje Eustaquio la ONE Fighting Championship 35, dar nu a mai ajuns la cantar.

"Imi pare rau sa va anunt asta, dar lupta din seara asta nu va mai avea loc" a scris pe contul sau de Facebook Eustaquio. "Adversarul meu nu a mai ajuns la cantar si a fost dus de urgenta la spital din cauza deshidratarii si posibil a insolatiei."

Bing a fost pronuntat decedat la Spitalul San Juan De Dios din Pasay, Filipine.

"Nu e nimic mai tulburator si tragic decat sa vedem un membru al familiei ONE FC decedat" a declarat CEO-ul organizatiei asiatice, Victor Cui. "Gandurile si rugaciunile noastre se indreapta spre familia si prietenii lui Yang. Vom conlucra cu ei si le vom oferi tot sprijinul nostru in aceasta perioada dificila."

Bing avea un palmares de 5-1 ca luptator profesionist de MMA si concurase pe 20 iulie la ONF FC 28.

Sursamagazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA