Natiunea MMA

Luptatorul UFC Thiago Silva - arestat de fortele SWAT, dupa un incident armat la o scoala de MMA
07/02/2014Luptatorul UFC Thiago Silva a fost implicat intr-un incident armat in Oakland Park, Florida. Conform datelor furnizate de presa, acesta a intrat aseara in jurul orei 19.45 in incinta Pablo Popovich Mixed Martial Arts Academy avand asupra sa o arma de foc si i-a amenintat pe mai multi sportivi si angajati prezenti acolo.

Se pare ca tot acest conflict a fost generat de neintelegerile dintre el si sotia sa, practicanta si ea de arte martiale mixte care se antreneaza la acelasi centru.

Nimeni de acolo nu a fost ranit, pentru ca Silva a plecat la scurt timp acasa, unde s-a baricadat pana la sosirea fortelor speciale SWAT, care l-au luat in custodie in jurul orei 23.00, dupa o serie de negocieri.

Silva are in acest moment programata o lupta cu Ovince St. Preaux la UFC 171 din 15 martie. Oficialii organizatiei americane nu au putut preciza pana acum mai multe date despre incident. Este foarte posibil ca sportivul sa fie eliberat pe cautiune pana la data procesului, care nu a fost stabilita inca.

Sursamagazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA