Natiunea MMA

Luptatorul UFC Reza Madadi a fost arestat in Suedia sub suspiciunea de participare la un jaf
28/05/2013Reza Madadi a fost arestat vineri in Suedia dupa ce se pare ca a participat la un jaf.

Tabloidul suedez Ekspressen a publicat duminica stirea ca el si un asociat de-al sau au spart un magazin renumit de genti, si ca au plecat cu bunuri in valoare de 150.000$.

Acestia sunt acuzati de talharie si complicitate la furt, conform autoritatilor suedeze. Daca vor fi condamnati, pot primi 6 ani de inchisoare. Procurorii vor decide in cursul zilei de azi daca ii vor condamna sau daca ii vor elibera.

Ivan Fialdini, avocatul lui Madadi neaga implicarea clientului sau in actiunile de care este acuzat.
“Nu pot spune mai mult pana nu vedem cum vor decurge lucrurile” a declarat Fialdini celor de la Ekspressen.

Cei de la MMAJunkie.com  au aflat de la oficial UFC ca nu se vor face comentarii ulterioare pana nu se va clarifica situatia. Managerul lui Madadi nu a putut fi contactat.

In timpul prespusului jaf, ce a avut loc la magazinul Bottega Veneta, camerele de supraveghere au surprins 3 persoane intrand in magazin dupa ce geamul a fost spat cu un obiect din metal. Le-a luat cateva minute pana au putut intra, dupa care au ales cele mai scumpe obiecte, plecand de la locul faptei cu o masina. Politia i-a urmarit, si i-a amprenat.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA