Natiunea MMA

Luptatorul UFC Maiquel Falcao, arestat in Brazilia pentru o altercatie din 2002
04/12/2010

John Morgan - www.MMAjunkie.com

Luptatorul categoriei mijlocii a UFC, Maiquel Falcao (26-3) a fost arestat de autoritaile locale din Pelotas, Brazilia.

Se pare ca motivul din spatele acestei actiuni este un mandat de arestare emis pe numele lui in legatura cu implicare sa intr-o altercatie din 2002.

MMAjunkie.com a confirmat prin intermediul managementului sau ca Falcao se afla acum in arest, dar si ca studentul de la Chute Boxe spera sa fie eliberat cat de curand.

Conform informatiilor primite, Falcao a primit ordin sa execute o sentinta de 24 de luni de arest la domiciliu. Dupa opt luni de zile insa, el s-a mutat intr-o noua casa, pentru ca avocatul sau l-a sfatuit ca autoritatile nu vor avea nici o problema cu continuarea pedepsei in noua locatie.

Ieri, el a revenit in orasul sau natal, la fel cum a facuto de mai multe ori din 2002 si pana azi, numai ca de data asta politia a decis sa il aresteze.

Falcao lupta ca profesionist in tara sa natala din 2004. In luna noiembrie, el a primit o decizie controversata a arbitrilor in fata lui Gerald Harris la UFC 123: "Rampage vs Machida".
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA