Natiunea MMA

Luptatorul ONE FC, Ole Laursen lupta impotriva lui Giorgio Petrosyan, in luna martie
23/11/2012

La inceputul acestui an, Ole Laursen a obtinut cea mai importanta victorie din cariera sa de MMA, dupa ce a obtinut victoria in fata lui Eduard Folayang, dar a stat de margine de atunci.

Luptator de origine filipino-daneza, Laursen are acum programata urmatoarea sa confruntare, dar se pare ca nu va fi in lumea artelor martiale mixte. Fost Campion Mondial de Muay Thay, el a anuntat ca in luna martie - la aproape un an de la ultima sa lupta - isi va face revenirea la kickboxing si il va intalni pe nimeni altul decat cel mai titrat luptator de 70kg din lume, Giorgio Petrosyan. Lupta va avea loc in tara adoptiva a lui Petrosyan, Italia, si va fi guvernata de regulile K-1.

"Sunt un mare fan al lui Giorgio, ca majoritatea omenilor. Stiu ca nimeni nu imi da prea multe sanse in fata lui, dar cred in mine" a spus Ole.

La doar 26 de ani, Petrosyan e neinvins in ultimii 6 ani, si si-a adaugat recent in palmares titlul GLORY dupe ce a castigat turneul piramidal din gala de la Roma.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA