Natiunea MMA

Luptatorii Golden Glory incep sa revina in UFC: Einemo e primul pe lista; Bahadurzada, urmatorul
22/09/2011

Se pare ca UFC si Golden Glory au ajuns in cele din urma din nou la pace.

Specialistul in submisii de la categoria grea, John Olav Einemo a anuntat ieri ca isi va face revenirea in Octogon, desi nu s-a specificat inca o date exacta pentru acest eveniment. Vestea vine dupa ce colegul sau de echipa, Siyar Bahadurzada, a anuntat marti pe contul sau de Twitter ca i s-a oferit un contract cu UFC.

Presedintele UFC a confirmat revenirea lui Einemo in randul luptatorilor sai, in cadrul conferintei de presa dedicate galei cu numarul 135, dar se pare ca statutul lui Siyar inca nu este sigur.

Campionul categoriei mijlocii a Shooto a mai spus ca se gandeste inca daca sa accepte oferta UFC.

"Am primit un contract cu UFC, dar nimic nu e semnat inca" scria Bahadurzada pe Twitter. "Eu si echipa mea il vom analiza, si am sa va spun cand il semnam. Va multumesc pentru rabdare."

Trei sportivi ai Golden Glory au fost concediati recent de Zuffa LLC, compania mama a UFC si Strikeforce, dupa o diferenta de opinie cu managementul lui Bas Boon legat de modalitatile de plata. Marloes Coenen, Alistair Overeem si Einemo au primit atunci instiintarea oficiala a concedierii lor. Pe 6 septembrie, Alistair Overeem semneaza insa un contract direct cu UFC, ca membru al Golden Glory. Ieri insa, fostul campion al greilor din Strikefroce a facut publica despartirea dintre el si echipa lui Bas Boon.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA