Natiunea MMA

Luptator de la Rei Fight Tirgu-Mures, la debutul in RXF
12/12/2016


  Marius Pislariu-Sofron va disputa primul sau meci in circuitul profesionist in cadrul galei starurilor MMA autohtone, care va avea loc peste o saptamana, la Ploiesti. Pislariu il va infrunta pe Nicolae Negumereanu (Kudokai Sibiu) intr-o partida programata de organizatori pe undercard.
  Nascut la Piatra Neamt in urma cu 31 de ani, Marius s-a mutat de 8 ani la Tirgu-Mures, unde se antreneaza sub comanda reputatului Traian Rus, fost campion mondial de kempo.
  Pasionat de parasutism sau zborul cu parapanta, “Ares” a cochetat cu mai multe sporturi inca de mic, dar s-a oprit asupra celor de contact . Desi prefera jocul de picioare, Marius s-a pus la punct, in ultimul timp, si cu lupta la sol. El practica mai multe stiluri, inclusiv jiu-jitsu brazilian, antrenandu-se, in 2015, alaturi de campionul mondial de atunci la BJJ, Catalin Cosarca.
  Foarte exigent cu sine, Marius a ajuns cu eforturi mari la o categorie inferioara de greutate. Daca acum cativa ani, luptatorul nemtean avea 147 de kg, acum are 95. L-au ajutat vointa de fier, dar si exercitiile intense pe care le face zilnic.
  Modest si respectuos, dar vesel si volubil, Marius Pislariu il are ca model pe constanteanul Ion Pascu, “Bombardierul” fiind cel mai apreciat luptator roman in cusca. Din lumea MMA-ului international, “Ares” il admira foarte mult pe marocanul Badr Hari.
  Daca Pislariu este la prima sa disputa ca profesionist, Negumereanu vine dupa victoria obtinuta in fata lui Alex Gavrila la RXF 24 de la Brasov. De altfel, meciul dintre cei doi viitori adversari a inceput deja printr-o “confruntare” a unor filmulete postate pe o retea de socializare.
  Gala RXF 25 MMA All Stars 3 de la Ploiesti se anunta cel mai exploziv eveniment de sporturi de contact desfasurat vreodata in Romania, aliniind la start cei mai buni luptatori din tara noastra: Ionut Atodiresei, Tolea Ciumac, Aurel Pirtea, Adrian Preda, Cristian Mitrea sau Sandu Lungu.
  Show-ul din 19 decembrie va fi transmis in direct pe posturile Sport.ro, ProTV International, FightBox TV si Fight Network.
  Brandul romanesc de echipamente de arte martiale ARMURA este partener al galei RXF 25 MMA All Stars 3.

 Vlad Amariei-www.natiuneaMMA.ro
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA