Natiunea MMA

Lupta dintre Antonio Rodrigo Noguira vs. Fabricio Werdum va fi cap de afis pentru UFC on Fuel 10
13/03/2013

Lupta intre veteranul Antonio Rodrigo Nogueira, de la categoria grea si Fabricio Werdum, de la aceeasi categorie, va avea loc in cadul UFC pe Fuel 10 in data de 8 Iunie in Brazilia. Ariel Helwami de la MMAFighting.com a confirmat noutatile in editia de marti a Fuel UFC Tonight.
Nogueira (34 – 7 – 1, 1 contestatie), fost campion PRIDE si UFC, va avea prima lupta de cand l-a infrant pe Dave Herman in 13 Octombrie in cadrul UFC 153 de la Rio. “Big Nog” a castigat 2 din ultimele 3 lupte, ambele avand loc in Brazilia.

Intre timp, Werdum (16 – 5 – 1), nu a avut o foarte mare activitate de anul trecut din Iunie de la UFC 147, cand a avut confruntarea cu Mike Russow. Fabricio a castigat ultimele 2 lupte pe care le-a avut, de asemenea si  5 din cele 6 pe care le-a avut de cand a suferit knockoutul din partea lui Junior dos Santos din UFC 90.

Cateva lupte au fost deja stabilite pentru card-ul serii. Pe langa finala sezonului de la categoria semimijlocie, brazilianul Erick Silva il va confruna pe britanicul John Hathaway intr-o lupta la categoria semimijlocie, si Thiago Silva il va infrunta pe Rafael Cavalcante la categoria semigrea.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA