Natiunea MMA

Lupta dintre Aleksander Emelianenko vs Chris Mahle a fost amanata
11/11/2010

Tomasz Marciniak - www.sherdog.com

Aleksander Emelianenko, fratele "Ultimului Imparat" Fedor, va trebui sa mai astepte inainte de a isi face debutul in Polonia.

Greul rus era programat sa lupte in promotia poloneza Strefa Walk, pe 19 noiembrie, in gala "Razboiul Polonezo-Rus" ce urmeaza sa se desfasoare la Atlas Arena, in Lodz. Adversarul sau urma sa fie germanul Chris Mahle. Cu toate acestea, promotia poloneza a anuntat ca gala a fost amanata pana in luna februarie.

Strefa Walk nu a dat nici o explicatie oficiala pentru aceasta amanare.

Evenimentul urma sa aiba loc in sala de 14.000 de locuri Atlas Arena din Lodz, a treia gala in tot atatea luni. Pe 18 septembrie, cea mai importanta promotie poloneza, KSW, aproape ca a vandut toate biletele la o gala in care Main Eventul a fost lupta dintre Mariusz Pudzianowski si Eric "Butterbean" Esch.

Cu doua saptamani inainte, promotia Fighters Arena Lodz a organizat tot acolo o gala care a avut ca principala atractie lupta dintre medaliatul cu aur la probad e Judo de la Jocurile Olimpice, Pawel Nastula si japonezul Yusuke Masuda. Evenimentul a atras insa doar aproximativ 1000 de spectatori.

Pe 16 noiembrie, Strefa Walk va reveni cu o declaratie oficiala legata de noua data si locatie a evenimentului.

 
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA