Natiunea MMA

Lupta anului in lumea greilor din kickbox: Badr Hari vs Rico Verhoeven in luna decembrie
04/08/2016

           

    Mult asteptata lupta intre cei doi va avea loc la sfarsitul anului, in Germania, in cadrul galei GLORY 36.

    Informatia a fost confirmata de CEO-ul GLORY, Jon Franklin, dupa ce unele surse au anticipat acest eveniment grandios pentru fanii kick-boxului. Anterior, Mike Passenier, antrenorul lui Badr Hari, a spus ca olandezo-marocanul nu va lupta la Amsterdam. Mai mult, un alt elev al lui Passenier, Murthel Groenhart a confirmat ca se va bate pentru titlul de campion la semimijlocie cu Nieky Holzken, nicidecum cu Hari.

    Practic, confruntarea, probabil in trei runde, dintre Hari si Verhoeven constituie principala atractie a galei gazduite de Germania.

    Badr Hari este unul dintre cei mai buni kickboxeri din toate timpurile, dar si o figura controversata. The Golden Boy a fost campionul categoriei grea in K1 (2008-2009) si finalist al K1 World Grand Prix (2009). Este neinvins din 2010 iar ultimul meci l-a sustinut anul trecut (victorie cu Ismael Londt). Tot in 2015, Hari trebuia sa il infrunte in ring pe Catalin Morosanu, insa duelul cu Moartea din Carpati a fost, in cele din urma, anulat.

    De partea cealalta, olandezul Rico Verhoeven are, la randul sau, un palmares impresionant: 48 de succese in cele 59 de partide disputate, 12 incheiate prin KO. Supranumit Printul Kickboxului, Verhoeven l-a invins, in ultimul meci, pe Mladen Brestovac (in GLORY 28 din martie anul acesta), avand printre victimele de-a lungul timpului si doi luptatori romani, Benjamin Adegbuyi si Daniel Ghita.

Vlad Amariei - www.natiuneaMMA.ro

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA