Natiunea MMA

Lupta adevarului
30/03/2017  Oficialii Ultimate Fighting Championship sunt aproape sa parafeze, in cadrul galei cu numarul 213, a treia confruntare dintre Fabricio Werdum si Alistair Overeem.
  Cei doi si-au impartit victoriile in precedentele intalniri. Mai intai, Werdum s-a impus in 2006, in cadrul Pride FC, castigand prin submisie in runda a doua. Apoi a venit randul lui Overeem sa isi apropie victoria in 2011, la Strikeforce (decizie unanima).
  In varsta de 39 de ani, “Vai Cavalo” Werdum are la activ 21 de succese, suferind 6 infrangeri in cei aproape 15 ani de cariera. In ultimul meci, brazilianul l-a batut, prin decizie unanima, pe Travis Browne, facand uitat esecul in fata lui Stipe Miocic. Mai mult, Werdum a castigat 7 din ultimele 8 partide disputate.
  La randul lui, olandezo-britanicul Alistair Overeem vine dupa un KO aplicat lui Mark Hunt in cadrul UFC 209. “The Reem” este unul dintre cei mai titrati luptatori de MMA, avand 42 de victorii in cele 57 de meciuri. La fel ca Werdum, si Overeem se lauda cu 7 succese in ultimele 8 partide.
  Gala UFC 213 este programata pentru data de 8 iulie, la T-Mobile Arena din Las Vegas.

 Vlad Amariei-www.natiuneaMMA.ro

 Sursamagazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA