Natiunea MMA

Luke Rockhold, campionul Strikeforce, are o fractura la mana dupa lupta cu Jardine
13/01/2012

Luke Rockhold si-a pastrat centura de campion dupa lupta cu Keith Jardine, dar nu a scapat neatins.

Rockhold a confirmat ieri, pe contul sau de Twitter, ca a suferit o fractura la mana dreapta in timpul luptei din 7 ianaurie, de la Hard Rock Hotel and Casino, din Las Vegas.

"Nu e exact ce imi doream sa vad" a scris starul american, afisand o poza a radiografiei primite de la medici.

La 27 de ani, sportivul American Kickboxing Academy se asteapta sa ramana cu mana in ghips vreme de patru saptamani, urmate de inca doua sau trei saptamani de reabilitare inainte de a isi putea reincepe antrenamentul. Rockhold a fost suspendat medical de Comisia Atletica a Statului Nevada pana pe 6 iulie din cauza accidentarii la mana, dar aceasta suspendare poate fi redusa daca primeste acceptul unui doctor.

Rockhold nu e strain de accidentari. El a petrecut nu mai putin de 18 luni pe tusa, intre februarie 2010 si spetembrie 2011, din cauza unei separatii a articulatiei acromioclaviculara in umarul stang.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA