Natiunea MMA

Lucian Bute il ajuta pe Georges St Pierre sa se pregateasca pentru lupta cu Nick Diaz
01/03/2013Lucian Bute este fara doar si poate cel mai apreciat nume din boxul romanesca la ora actuala, in ciuda esecului suferit de campionul roman in ultima sa aparitie in ring. El traieste si se antreneaza de multa vreme in Canada, tara natala a unui alt mare campion al sporturilor de lupta, Georges St Pierre.

Regele incoronat al categoriei semi-mijlocii din UFC este cunoscut pentru regimul sau foarte diversificat de antrenament, si pentru ca se pregateste alaturi de cei mai buni sportivi din toate disciplinele de lupta care alcatuiesc baza artelor martiale mixte. Asa ca era doar o chestiune de timp pana cand cei doi mari campioni sa ajunga in aceeasi sala, fata in fata.Lucian il poate invata multe pe Campionul UFC la capitolul box, asa ca de mai bine de o luna, in fiecare saptamana, cei doi se pregatesc impreuna in Montreal, Canada.

Urmatorul adversar al lui GSP este Nick Diaz, la UFC 158. Americanul este foarte cunoscut pentru tehnica sa deosebita de box, iar strategia lui Georges are la baza pregatirea tehnicilor de brate.

"Diaz e cu adevarat un boxer" spune antrenorul principal al lui St Pierre, Firas Zahabi. "Nu e un om care arunca prea multe lovituri de genunchi, de coate, dar are un box foarte bun."

"Lucian e mai precis, mai rapid si mai puternic de Diaz. Asa ca daca Georges se poate antrena in ritmul lui Bute, va fi gata pentru lupta" a mai spus Firas.Si chiar daca e unul dintre cei mai buni luptatori de MMA din istorie, St Pierre apreciaza si respecta stiinta lui Bute.

"E greu pentru ego-ul meu sa vin aici. Ma simt foarte in urma fata de Lucian. Pentru mine este o onoare sa lucrez cu el."

Respectul este insa reciproc.

"Sunt multi boxeri care nu au abilitatea lui Georges. Si nu spun asta ca sa il flatez" a raspuns campionul nostru.

Lucian Bute va fi unul dintre spectatorii de la Bell Centre din Montreal, pe 16 martie, unde isi  va sustine partenerul de antrenament in Main Eventul galei UFC 158, cand va trebui sa isi apere titlul categoriei semi-mijlocii in fata lui Nick Diaz.Sursamagazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA