Natiunea MMA

Lucian Bute, tot mai aproape de SuperSix/ Showtime ii ofera doua milioane de dolari pe meci
05/11/2010

www.fightnews.com

InterBox si Showtime negociaza o serie de trei meciuri tari pentru Lucian Bute, pugilistul roman fiind, conform presei canadiene, destul de aproape de a avea disputele care l-ar putea propulsa in SuperSix (cea mai importanta competitie dedicata categoriei supermijlocie). In plus, Showtime are pregatita o reteta financiara de doua milioane de dolari pe meci pentru Bute. 

"Multe lucruri s-au schimbat in box. In momentul de fata muncim din greu la un proiect, dar nimic nu este finalizat. Nu vreau sa dau mai multe detalii, asta e tot ceea ce pot sa spun acum. Avem contacte cu Showtime si ne dorim sa intram in lupta alaturi de cei mai buni" - Jean Bedard, presedinte InterBox. 

"Sunt unele aspecte care trebuie discutate, dar in principiu eu cred ca Showtime este deschis la discutii. Ei au unii dintre cei mai buni boxeri in Super Six, iar lumea vrea sa vada anumite nume acolo. Trebuie sa organizam luptele pe care publicul si le doreste. Suntem pregatiti pentru a face asta" - a completat Jean Bedard.

Showtime si-a canalizat in ultima perioada energia si banii catre turneul Super Six, o competitie unde lupta cei mai in forma boxeri ai categoriei super mijlocie. Conform presei canadiene, Showtime ii pregateste lui Bute in 2011 o serie de partide contra celor mai in forma pugilisti ai momentului.

"Nu vrem sa comentam in acest moment in niciun fel aceste zvonuri", a precizat purtatorul de cuvant al Showtime.

"Pana acum, singurul lucru clar este acela ca Lucian va boxa la Montreal in luna martie a anului viitor", a conchis Bedard (presedintele InterBox).

Campion mondial al IBF, categoria supermijlocie, Lucian Bute si-a aparat cu succes de sase ori pana acum centura. In ultima disputa, romanul l-a depasit prin KO tehnnic, in repriza a noua, pe Jesse Brinkley.magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA