Natiunea MMA

Lorenzo Fertitta ii ia locul lui Dana White in negocierile pentru lupta Fedor vs Henderson
29/04/2011

Desi Strikeforce nu pare sa fie total de acord cu mult speculata lupta dintre Fedor Emelianenko si Dan Henderson, co-proprietarul Zuffa Inc, Lorenzo Fertita e acum la conducerea negocierilor pentru aceasta, in incercarea de a se asigura ca ea are loc in functie de cum doreste Octogonul, si nu Team Fedor.

"Lorenzo lucreaza la asta" a declarat White ieri. "Daca m-as apropia eu de asa ceva, nu ar mai avea loc niciodata."

Problemele de-a lungul timpului dintre Dana White si managementul lui Fedor de la M-1 Global sunt binecunoscute. Desi a incercat sa il aduca pe Fedor in lupta de nenumarate ori, ajungand chiar sa spuna ca are o "obsesie" pentru el la un moment dat, White nu a reusit niciodata sa incheie o intelegere cu tabara luptatorului rus.

Iar Dana White nu uita usor astfel de lucruri. Inainte de achizitia Strikeforce de catre UFC, el s-a folosit de orice ocazie pentru a vorbi de rau despre Emelianenko si echipa lui de "bufoni". Desi dupa achizitie nu a mai fost auzit vorbind despre asta, se pare ca animozitatea nu a disparut.

"M-am tinut departe de lupta asta" a spus White. "Implicarea mea ar fi inrautatit lucrurile. Un lucru foarte bun in compania noastra - sunt multi oameni cu care pot lucra. Lorenzo se poate ocupa de asta, iar eu de altceva. Si matchmakerul Joe Silva poate sa faca multe lucruri."

"Nu trebuie sa fim prieteni ca sa ajungi sa lupti in UFC. Si nu trebuie sa ne intelegem foarte bine. E o afacere."

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA