Natiunea MMA

Liam Harrison vs Andrei Kulebin, in lupta principala a galei "The Main Event" din 31 martie
04/01/2012

Pe 31 martie 2012, la "The Main Event" in Manchester, Anglia, cativa dintre cei mai titrati luptatori de muay thai ai Europei vor putea fi urmariti la munca. In acest moment avem confirmarea a trei lupte, Tim Thomas vs Andy Thrasher, Andre Tate vs Joe Mcgovern si Liam Harrison vs Andrei Kulebin.

Thomas si Thrasher vin dupa campanii reusite in 2011, si isi vor disputa trei titluri pe 31 martie. Centurile WMC MAD, ISKA si WKA urmeaza sa pleca acasa la unul dintre cei doi sportivi. Thomas a cucerit titlul ISKA anul trecut in Cambodgia si are un palmares de 7-1-1 in 2011. Thrasher a castigat Turneul Toyota, un lucru considerat de multa lume drept mare surpriza, chiar daca are un palmares de 7-2 anul trecut. Cei doi s-au mai intalnit in trecut, cand Thomas a castigat inainte de limita.

Liam Harrison e considerat de multa lume drept cel mai bun sporitv de muay thai din Mare Britanie, si unul dintre cei mai buni din intreaga lume. El il va intalni pe vedeta Belarusului, Andrei Kulebin. Liam nu a avut un 2011 extraordinar, pierzand in fata lui Petaswin si Saenchai, dar a reusit apoi un KO in fata lui Justin Greskiewicz in debutul sau pe continentul american. A pierdut din nou apoi in fata lui Mohamed Khamal la Padova, in Italia. Adversarul sau a fost invins in 2011 doar de superstarurile tailandeze Saiyok si Kaopon Lek. El a reusit sa castige turneul WKN Big 8 din Belarus.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA