Natiunea MMA

Legendele K-1 revin pe ringul din Japonie in 19 octombrie la Osaka
28/07/2014Cu multi ani in urma, o confruntare dintre Peter Aerts si Ernesto Hoost desemna cel mai bun kickboxer profesionist din lume, in chiar varful piramidei valorice a acestui sport de ring. Amandoi sportivi de legenda, luptatorii olandezi au depasit de mult perioada lor de forma maxima, dar orice aparitiei a lor in ring atrage atentia mass media si a fanilor de pe tot globul.

Desi retrasi din activitate, se pare ca cei doi nu pot sta departe de ring prea mult timp. Pe 19 octombrie, in Osaka, Japonia, "The Dutch Lumberjack" il va intalni probabil pentru ultima data pe "Mr Perfect". Istoria confruntarilor dintre ei se intinde pe mai multe decenii, si cuprinde nu mai putin de 5 adevarate razboaie, cu Ernesto conducand in palmares datorita celor 3 victorii.

Gala, supranumita Kumite Energy, aliniaza la start mai multe nume mari din perioada de gloria a K-1, alaturi de cei doi luptatori de legenda urmand sa participe si Stefan Leko sau Chahid Arrab. Leko e inca destul de activ in cariera sa sportiva, in ciuda varstei destul de inainteate, dar rezultatele sunt mult sub numele pe care il are, cu sase infrangeri consecutive la activ dintre care cinci prin KO-uri sau TKO-uri destul de urate. Chahib nu a mai fost vazut la lucru din 2010, dar si el are la activ o serie de cinci infrangeri consecutive, in timp ce ultima sa victorie in ring dateaza din 2006.

Fight-cardul galei din octombrie este:

Peter Aerts vs Ernesto Hoost
Stefan Leko vs Tofan Pirani
Andre Meunier vs Chalid Arrab
Yokohama Go vs Sukmongkol

Sursamagazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA