Natiunea MMA

Legendarul luptator tailandez Saenchai a castigat The Hoost Cup 2013
18/06/2013The Hoost Cup a avut loc in acest weekend, oferindu-ne cateva lupte interesante, incluzand prima din lumea kickboxingului a legendarului luptator tailandez Saenchai. Acesta a fost centrul mai multor speculatii in ultimul timp, privind posibilitatea de a se indrepta spre K-1 in viitor, dupa cum a insinuat Yakkao, sponsorul sau, prin intermediul Twitter.

Rezultatele sunt urmatoarele:
Yoshihiro Sato (R3 - Dec.) Yuichiro "Jienotsu" Nagashima
Saenchai (R3 - Dec.) Yosuke Mizuochi
Souta Ichinohe (R1 - TKO) Ryuya Kusakabe
Shu Ogawa (R3 - Dec.) Hiroki
Hukashi (R3 - Dec.) Yuto Tsujide
Satoko Sasaki (R3 - Dec.) Maria Pantazi

Deja stim ca cei din promotia K-1 doresc sa se reinventeze aducand noi staruri, si la acest capitol Sanchai este unul dintre faimosi luptatori Thai. Stilul lui deosebit i-a adus acestuia multi fani in intreaga lume, un lucru foarte util in lumea K-1. Grupa de greutate la care lupta este de 60 kg, dar tendinta este de crestere, nefiind exclus sa ajunga la categoria de 65 kg.

Cat despre relatia lui cu cei din K-1, inca este prea devreme pentru a face presupuneri, dar - conform site-ului LiverKick.com - au existat deja discutii preliminare intre cele doua parti in aceasta directie. Inca nu se cunosc mai multe detalii.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA