Natiunea MMA

Legendarul luptator olandez Ramon Dekkers a murit ieri, la varsta de doar 43 ani
28/02/2013

Lumea sporturilor de lupta nu are foarte multi oameni de renumele, experienta si valoarea lui Ramon Dekkers. Dar, de ieri, ea e mult mai saraca, dupa ce legendarul olandez a trecut in nefiinta.

Supranumit "Diamon" pentru talentul deosebit pe care l-a aratat de-a lungul anilor in ringul de kickbox sau muay thai, Ramon a murit ieri in urma unui accident cariovascular. Presa locala din orasul sau natal, Breda, scrie ca Dekkers mergea pe bicicleta cand s-a prabusit intr-un tunel dupa ce a inceput sa se simta foarte ametit. Se pare ca mai multi trecatori au incercat sa il ajute, pana la venirea serviciilor de urgenta, dar nu s-a mai putut face nimic pentru acesta.

Dekkers are in palmares nu mai putin de 8 titluri mondiale profesioniste, si e unul dintre primii luptatori olandezi care si-a facut un renume si a avut un impact important in Tailanda. Munca sa, atat in ring cat si in afara lui, a stat la baza dezvoltarii kickboxului si a raspandirii sale la nivel mondial.

Ramon, iti vom simti lipsa. Osu!

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA