Natiunea MMA

Legendarul luptator de Muay Thai, Anuwat, a fost invins la RISE 71 in Tokyo
05/10/2010

Fraser Coffeen - www.headkickelgend.com

Desi atentia intregii lumi a artelor martiale de contact a fost atintita spre K-1 in acest weekend, datoriata K-1 Double Impact, semifinalele MAX si World Grand Prix, aceasta nu a fost singura promotie japoneza care a pus in scena o gala importanta. Organizatia RISE a prezentat gala cu numarul 71, duminica, la Tokyo.

In Main Eventul serii, legenda Muay Thaiului, Anuwat, a fost invins de Kan Itabashi, prin decizia unanima a arbitrilor in cadrul categoriei -60kg. Kan a reusit un knockdown in repriza a treia, dar dupa cele trei runde arbitrii au dictat egalitate, si s-a ajuns la extra-round. In repriza decisiva, Itabashi a punctat 10-9 in ochii tuturor arbitrilor.

Anuwat este un fost luptator de top in Muay Thai, dar care a avut un parcurs neconstant in ultimul timp, fiind invins printre altii de Muhammed Khamal, un luptator al K-1 MAX.

 
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA