Natiunea MMA

Legaturile cu crima organizata ar putea stopa organizarea galelor de arte martiale in Amsterdam
17/09/2010

Dave Ealsh - www.headkicklegend.com

Dupa gala "It's Showtime" din acest weekend, discutiile referitoare la lupte, la viitoarele confruntari si la posibilii adversari ai invingatorilor au inceput sa ia o alta turnura. Miercuri, primarul Amsterdamului, Eberhard va den Laan, a vorbit despre intentia sa de a stopa organizarea de gala profesioniste de arte martiale in cunoscutul oras olandez, dand ca motiv apropierea dintre aceste gale si numerosi "indezirabili" implicati in relatii mai mult sau mai putin apropiate cu luptatori, spectatori, si chiar manageri din acest domeniu.

Politia locala a cercetat cu atentia lista VIP-urilor de la aceasta gala si, ca si viitoarea Ultimate Glory - promovata de reteaua Golden Glory - a descoperit ca un numar alarmant dintre acestia erau oameni condamnati anterior pentru trafic de droguri, arme, violenta si crima organizata. Desigur, aceasta nu e prima data cand auzim anul asta de o legatura intre artele martiale si organizatiile criminale din Amsterdam, dupa descoperirea legaturilor dintre Badr Hari si "lumea subterana", relatate pe larg si discutate in presa locala dar si in cercurile internationale.

Van der Laan este noul primar ales al Amsterdamului, iar promisiunile facute de un oficial proaspat ales nu sunt nimic nou, mai ales intr-un oras cunoscut pe plan international pentru politicile foarte...permisive legate de consumul de droguri si prostitutie. Cu toate astea, trebuie urmarita indeaproape aceasta situatie, pentru ca van der Laan promite sa interzica in totalitate galele de arte martiale din Amsterdam, un oras cunoscut drept a doua capitala a kickboxului mondial, dupa Tokyo.
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA