Natiunea MMA

Leben vs Munoz are loc la UFC 138 si va fi primul meci de 5 runde fără vreo centura la bătaie
20/07/2011


Chris Leben                     vs                       Mark Munoz

UFC 138 va avea loc pe 5 noiembrie la LG Arena din Birmingham, Anglia. Anuntul a fost publicat de organizaţie marți pe rețeaua de socializare Twitter. Evenimentul va fi transmis pe canalul american de televiziune Spike TV.

Aceasta gala va aveai cap de afiș lupta dintre Chris Leben si Mark Munoz, și, conform oficialilor UFC, ea va fi prima lupta de  cinci runde din istoria UFC care nu este pentru o centura mondiala.

UFC 89, care a avut ca main event meciul dintre Chris Leben si Michael Bisping, a fost ultimul eveniment care a avut loc īn Birmingham. Această gala a avut loc la National Indoor Arena. Ultimul show UFC din Anglia a fost UFC 120, care a avut loc īn octombrie 2010.

Munoz (11-2) vinde după 3 victorii consecutive. Cel mai recent el l-a īnvins pe Demian Maia la UFC 131 īn iunie.

Leben (26-7) a cāștigat patru din ultimele sale cinci lupte, cel mai recent făcānd-ul KO pe Wanderlei Silva la UFC 132, la īnceputul acestei luni.

Restul luptelor de pe acest card vor fi anunțate in cursul săptămānilor următoare.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA