Natiunea MMA

Lawler vs Lindland, adaugata la gala Strikeforce "Henderson vs Babalu" din 4 decembrie
06/10/2010

Damon Martin - www.MMAweekly.com

Promotia Strikeforce adauga tot mai multe lupte la gala pe care o va pune in scena pe 4 decembrie. Ultima noutate, Robbie Lawler vs Matt Lindland, la categoria mijlocie.

Venind dupa o infrangere la limita in ultima sa lupta, Robbie Lawler (17-6) pare sa fie pregatit sa revina la forma care l-a consacrat si l-a pus in varful ierarhiei categoriei mijlocii in ultimii ani. Inactivitatea a adus prejudicii mari pentru el, cu doar cinci lupte in doi ani, dar se pare ca incearca sa schimbe lucrul asta cu aceasta a treia lupta in 2010.

Lawler se pregateste alaturi de Ryan Bader, Aaron Simpson si C.B. Dollaway, toti fosti practicanti de lupte libere in facultate, anume pentru confruntarea cu un fost medaliat cu argint la proba de lupte libere de la Olimpiada.

Unul dintre starurile in devenire pe scena MMA din ultimul timp, Matt Lindland (22-7) are aceeasi problema ca Lawler, gasirea unor adversari pe masura si a luptelor de nivelul sau. Dupa ce a luptat de doar patru ori din 2007 pana azi, Lindland a gasit pana la urma o promotie care sa ii convina si a semnat cu Strikeforce. El va incerca sa continue momentumul bun pe care i l-a dat victoria din luna mai, prin TKO, in fata lui Kevin Casey.

Aceasta confruntare se va alatura Main Eventului galei din 4 decembrie, Dan Henderson vs Renato "Babalu" Sobral, la fel ca si lupta dintre Paul Daley si Scott Smith.
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA