Natiunea MMA

Larson vs Suzuki, Main Eventul galei ONE FC 14 din Malaesia
15/01/2014Veteranul UFC Brock Larson si Nobutatsu Suzuki se vor lupta pentru titlul inaugural al categoriei semi-mijlocii a One Fighting Championship in cadrul galei cu numarul 14 din istoria organizatiei asiatice.

Promotia din Singapore a anuntat luni ca evenimentul va avea loc in data de 14 Martie la Stadionul Negara din Kuala Lumpur, Malaesia.

De asemenea, in co-main event il vom vedea pe Kevin Belingon infruntandu-l pe sud-coreanul Dae Hwan Kim. Fostul luptator UFC de la categoria musca, Yasuhiro Urushitani il va intalni pe Adriano Moraes, in timp ce Sherilyn Lim va lupta cu Ann Osman. Ne asteptam ca si favoritul local, Peter Davis, sa participle la acest eveniment.

Larson, 36, a avut de la debutul sau o victorie la decizie in a 3-a runda in fata lui Melvin Manhoef. Acesta intra in competitie cu 4 victorii consecutive.

De asemenea, Suzuki, 36 a devenit cunoscut in urma celor 9 victorii prin knockout. Acesta a avut o singura infrangere in fata lui Keita Nakamura in 2012, dar si-a luat revansa invingandu-l pe Phil Baroni in cadrul One FC 9. Suzuki era planificat sa lupte pentru titlul OneFC in Noimbrie inainte de a pierde 2 oponenti datorita accidentarilor.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA