Natiunea MMA

La revenirea in Rusia, Fedor Emelianenko declara: "Am sa lupt din nou"
16/02/2011

La revenirea in Rusia dupa dezamagitoarea infrangere din fata lui Antonio Silva de sambata seara, Fedor Emelianenko a declarat pentru ziaristii care l-au asteptat la aeroport ca este foarte probabil sa lupte din nou, si ca anuntul de retragere pe care l-a facut imediat dupa lupta a fost o reactie grabita la prima infrangere consecutiva din cariera sa profesionista.

"M-am grabit sa imi anunt retragerea din frunstrare. Am sa lupt din nou. E posibil sa revin in Grand Prixul Categoriei Grele a Strikeforce" a declarat el pentru LifeSports.ru. "Sunt sigur ca mai sunt capabil de cateva lupte. Inca nu am facut o analiza a infrangerii mele. Nu vad foarte bine in momentul asta."

Intrebat de decizia lui Fedor, antrenorul sau de sambo, Vladimir Voronov a fost optimis cu privire la revenirea lui in activitatea competitionala.

"Are un hematom, dar isi va reveni curand. E foarte bine ca mai are spiritul de luptator, e gata sa infranga pe oricine acum" a declarat Voronov. "Cel mai important este sa nu aiba parte de presiune psihologica. Infrangerea il va face sa se pregateasca de trei ori mai mult."

Sursa - www.cagepotatoe.com
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA