Natiunea MMA

La o saptamana dupa victoria de la Jungle Fight, Edilberto de Oliveira a fost arestat de politie
28/04/2011

La o saptamana dupa ce l-a invins pe Nielsen Nunes in cadrul galei Jungle Fight 27, Edilberto "Crocota" de Oliveira a fost arestat in orasul sau natal, Salvador, din Brazilia.

Conform surselor mass-media locale, luptatorul a fost implicat intr-o altercatie cu fosta sa iubita, pe care a ajuns chiar sa o muste de obraz. Femeia a fost dusa de urgenta la spital, dupa ce o parte a fetei i-a fost smulsa de catre sportivul de MMA.

Edilberto a mers la sectia de politie alaturi de doi avocati, si a fost luat in custodie de catre autoritatile locale. Antrenorul de box al lui Edilberto, celebrul Luis Carlos Dorea a confirmat recent aceasta stire pentru Tatame.

"Merg la politie chiar acum, ca sa aflu mai multe detalii, dar stiu ca a fost arestat azinoapte. Sunt foarte surprins, a fost intotdeauna un baiat tacut si cuminte" a declarat antrenorul.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA