Natiunea MMA

La Multi Ani, Camil Moldoveanu
08/05/2015Probabil cel mai dominat BJJ-ist din istoria acestui sport in tara noastra implineste astazi 29 de ani. Camil Moldoveanu, sportivul clubului Absoluto Fight Center din Bucuresti a mai bifat un an din viata, inca unul incarcat de munca dar si de rezultate pe masura. Ce face Camil de ziua lui?

"Hardcore training. Healthy breakfast. Perfect morning." :) Pentru ca un campion nu se lasa pe tanjala niciodata :)Multiplu castigator al Cupei Romaniei la BJJ, cvintuplu Campion European de BJJ,  Campion Mondial de Jiu Jitsu Traidtional si Campion Mondial al Sport Accord, Camil Moldoveanu este in timpul zilei un foarte apreciat IT-ist, managing partner la Connsys, o companie specializata din acest domeniu, in Bucuresti. Seara insa...salteaua e locul unde sportivul pregatit de Tudor Mihaita isi arata adevaratul talent.

Inclus de ProTV in seria sa "Eroi", Camil ne-a adus si onoare de a fi nominalizat la titlul de "Sportivul Anului" de catre SportAccord.

Natiunea MMA ii ureaza La Multi Ani si cat mai multe medalii si de acum incolo, si ii multumeste pentru mandria de a ne fi dus Steagul Tricolor de atatea ori pe cea mai inalta treapta a podiumului, in jurul lumii.magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA