Natiunea MMA

LEGEND III Milano "Pour Homme " - un show de zile mari cu un fight-card impresionant
27/03/2014Organizatia ruseasca LEGEND recidiveaza cu o noua gala de zile mari. Aflata la doar a treia editie, LEGEND MILANO, supranumita "Pour Homme" ii va aduce in fata iubitorilor de arte martiale pe cativa dintre cei mai titrati kickboxeri profesionisti din acest moment in lume.

Gazduita de Mediolanum Forum in orasul din nordul Italiei, gala va fi organizata in colaborare cu unul dintre cei mai vechi si mai cunoscuti promoteri din lume, Carlo di Blasi, care ne aduce in fiecare an de acum clasicul Oktagon. Si pentru a urma stilul caracteristic al LEGEND, fight-cardul e unul de zile mari, fara nici macar un singur necunoscut pe afis. Cei prezenti in sala ii vor putea vedea astfel la lucru pe legendarii Andy Souwer si Sitthichai Sitsongpeenong dar si pe lupii tineri Murthel Groenhart, Paul Daley sau Yuri Bessmertny.

Clipul de prezentare este unul dintre cele mai interesante pe care le-am vazut in ultimul timp, si se ridica pe deplin la inaltimea evenimentului.Fight-cardul serii este urmatorul:

FIGHT-CARD "LEGEND III: POUR HOMME"
(K-1 RULES, MILAN, APRIL 5, MEDIOLANUM FORUM):
1. Armen Petrosyan (Italy) VS Alim "Professor" Nabiev (Ukraine), 70 kg
2. Mohamed Khamal (Morocco) VS Sitthichai Sitsongpeenong (Thailand), 70 kg
3. Enriko "Goodan" Gogokhia (Russia) VS Alessandro Campagna (Italy), 70 kg
4. Alexander Surjko (Russia) VS Paul "Semtex" Daley (United Kingdom), 77 kg
5. Andy "The Destroyer" Souwer (Netherlands) VS Yuri "The Prince" Bessmertny (Belarus), 70 kg
6. Pavel "The Caiman" Zhuravlev (Ukraine) VS Tomasz Szczepkowski (Poland), 93+ kg
7. Murthel "The Predator" Groenhart (Netherlands) VS Dzhabar "Genghis Khan" Askerovв (Russia), 70 kg

Horia Ciocan - www.natiuneaMMA.romagazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA