Natiunea MMA

L-a facut poster
20/03/2017  Jimi Manuwa l-a invins prin KO la pumni pe Corey Anderson in capul de afis al galei UFC Fight Night 107 de la Londra. Practic, meciul de la categoria usoara nu a avut istoric, “Poster Boy” impunandu-se chiar din runda inaugurala spre satisfactia suporterilor care au venit sa il vada luptand la el acasa. O stanga ucigatoare l-a clatinat serios pe Anderson in corzile ringului, arbitrul Leon Roberts fiind nevoit sa puna capat prematur acestei confruntari.
  Asadar, britanicul Jimi Manuwa a demonstrat ca succesul impotriva lui Ovince Saint Preux, din octombrie anul trecut,  nu a fost intamplator.  Veteranul de 37 de ani a ajuns la a 17-a victorie in circuitele profesioniste de MMA si asteapta increzator sansa de a lupta pentru centura suprema a categoriei.
  De partea cealalta, Corey Anderson a suferit al doilea esec in ultimele trei partide disputate si al treilea din cariera. Cu 10 ani mai tanar decat Manuwa, americanul mai are mult de lucrat pana sa revina la nivelul din urma cu doi ani , cand reusea sa lege victorii la rand.
  Pentru evolutia sa remarcabila, Manuwa a fost rasplatit cu 50.000 de dolari, castigand pentru a doua oara consecutiv bonusul pentru “Performanta noptii”. Aceeasi suma i-a revenit islandezului Gunnar Nelson, invingator prin submisie in fata lui Alan Jouban, ecuadorianului Marlon Vera, care l-a facut KO tehnic pe Brad Pickett, si “usorului” Marc Diakiese (Marea Britanie), dupa un KO rapid la pumni aplicat lui Teemu Packalen.
  Gala UFC Fight Night 107 a fost urmarita pe viu de aproape 16.000 de spectatori, incasarile totalizand peste 2 milioane de dolari.

 Vlad Amariei-www.natiuneaMMA.ro

 Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA