Natiunea MMA

Kyle Noke spune adio MMA-ului
28/11/2016  Veteranul australian si-a anuntat sambata, pe Twitter, retragerea din Octogon.
  Cel supranumit “KO” a decis sa isi atarne manusile in cui imediat dupa infrangerea suferita in fata lui Omari Akhmedov in limitele confruntarii de la categoria semimijlocie din cadrul UFC Fight Night 101 de la Melbourne. Dezamagirea a fost cu atat mai mare cu cat esecul a venit in fata propriilor suporteri care sperau ca Noke sa faca uitate ultimele doua meciuri pierdute in UFC. Dupa ce a fost invins in celelalte partide disputate in acest an de Alex Morono (la UFC 195) si, respectiv, de Keita Nakamura (UFC Fight Night: McDonald impotriva lui Lineker), Kyle Noke a rezistat trei runde in fata lui Akhmedov, insa arbitrii i-au atribuit decizia, in unanimitate, luptatorului rus.
  A fost a treia infrangere la rand a lui Noke în Octogon, cel mai lung sir de esecuri consecutive dintr-o cariera care a insumat 14 ani.
  Pe langa zecile de lupte in care a fost protagonist, “KO” se mandreste ca a fost, timp de trei ani, bodyguardul celebrului “vanator de crocodili”, Steve Irwin.
In varsta de 36 de ani, Kyle Noke a cochetat mai intai cu rugbiul si a debutat in circuitele de MMA in noiembrie 2002, cand s-a impus in fata lui Peter Robbie. Au urmat alte 32 de meciuri, soldate cu 21 de succese, 10 esecuri si o remiza. Datorita faptului ca Noke a castigat 8 intalniri inainte de limita, a fost poreclit “KO”.
  Gala din tara sa natala a fost ultima aparitie pentru cel care a tinut sa-si ia “ramas bun” de la colegi si fani.
  "Va mulțumesc tuturor suporterilor si celor din UFC, dar a venit momentul sa ma retrag. Am fost binecuvantat sa fac ceea ce imi place si pentru asta voi fi mereu recunoscator. Daca ar fi sa o pot lua de la capat, nu as schimba nimic”, a scris, vizibil emotionat, Kyle Noke.

 Vlad Amariei-www.natiuneaMMA.ro

 Sursamagazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA