Natiunea MMA

Konrad vs Buentello si Rodriguez vs Petruzelli, adaugate la fight-cardul Bellator 48
28/06/2011

Bellator a pregatit doua lupte la categoria grea, Cole Konrad vs Paul Buentello si Ricco Rodriguez vs Seth Petruzelli pentru gala cu numarul 48 din istoria promotiei, care va avea loc la Mohegan Sun Arena, in Uncasville.

Bellator 48 va fi a treia si ultima gala din 2011 Summer Series, si se asteapta sa prezinte finala turneului categoriei pana, care s-a lansat sambata trecuta.

Lupta Konrad vs Buentello trebuia sa aiba loc initial la Bellator 42 in luna aprilie, dar Paul a fost nevoit sa se retraga atunci din cauza unei accidentari la spate. Konrad, care a castigat sapte din luptele sale in 2010 si a devenit campionul categoriei grele a Bellator, va lupta pentru prima data in acest an.

Rodriguez si Petruzelli isi vor face cu aceasta ocazie debutul sub bannerul Bellator. Amandoi sunt fosti luptatori UFC. Petruzelli a fost concediat de gigantul american dupa infrangerea suferita la UFC 122 in noiembrie. El a reusit un TKO intr-o gala WEF 46 in acest an.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA