Natiunea MMA

Koji Oishi vs Honorio Banario, Main Eventul ONE FC 13 din Filipine
25/10/2013



O revansa intre veteranul UFC si totodata campionul categoriei pana a ONE FC Koji Oishi si fostul detinator al centurii, Honorio Banario a fost anuntata oficial ca Main Eventul galei cu numarul 13 din istoria organizatiei asiatice. Evenimentul, supranumit "Momentul adevarului", se va desfasura pe 6 decembrie la Mall of Asia in Pasay City, Filipine.

"Stim ca fanii isi doresc foarte mult aceasta revansa intre cei doi, asa ca le vom oferi exact ce au nevoie" a declarat CEO-ul ONE FC, Victor Cui. "Aceasta e o lupta care ar trebui urmarita de orice fan al MMA-ului din lumea intreaga."

Oishi a concurat recent in gala ONE FC 9, unde l-a invins pe Banario prin TKO in runda a doua. Victoria i-a dus palmaresul la 24-9-10 in timp ce adversarul sau e acum la 8-2 in cariera profesionista de MMA.

Comunicatul de presa nu a dat mai multe detalii despre adversarii lor, dar pe langa luptatorii din Main Event, Eduard Folayang si Geje Eustaquio au fost de asemenea confirmati pentru aceeasi gala din luna decembrie.

Sursa



magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA