Natiunea MMA

Klitschko isi domina inca o data intr-o maniera categoria adversarul, si isi pastreaza centura
11/09/2011

10 septembrie 2011, Wroclaw, Polonia, inaugurarea noului stadion din localitate. Vitali Kiltschko isi apara pentru a saptea oara centura WBC la categoria grea in fata eroului local, Tomasz Adamek, incurajat de 43000 de polonezi.

Adamek a avut doar sanse teoretice in fata lui Vitali, pentru ca din debutul luptei s-a vazut clar diferenta de clasa dintre campion si challenger, chiar daca acesta din urma era clasat pe locul trei, deci imediat dupa Vitali la categoria grea.

Dupa prima runda de tatonare Viatli il clatina serios pe polonez in runda a doua, salvarea acestuia venind de la gongul de final al reprizei.

A urmat apoi o lupta putin spectaculoasa in care Adamek a lasat impresia ca poate cadea oricand iar Vitali ca poate termina meciul in orice moment prin KO.

In runda a sasea Adamek este numarat dar se ridica in uralele publicului. In runda a zecea Klitschko apasa din nou pe acceleratie iar arbitrul opreste lupta, polonezul fiind in imposibilitate de a se mai apara si clatinandu-se serios pe picioare.

Vitali Klitschko isi apara astfel centura, castiga al 43-lea meci la profesionisti si administreaza al 40-lea KO la…..40 de ani! Forma extraordinara aratata de acesta ridica inca odata intrebarea daca cineva, vreodata, il va putea detrona pana in momentul retragerii.

Cipri Baciu - www.natiuneaMMA.ro
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA