Natiunea MMA

Kimbo Slice vs Mariusz Pudzianowski si Tim Sylvia vs Hong Man Choi, posibile lupte din gala Moosin 2
14/07/2010

Krista Karkoski - www.mmafrenezy.com

Kimbo Slice a inceput discutiile pentru cariera sa de dupa plecarea din UFC, si se pare ca exista o reala posibilitate ca senzatia internetului sa il intalneasca pe cvintupul castigator al World Strongest Man, Mariusz Pudzianowski, in cea de-a doua gala oraganizata de promotia sud-coreeana Moosin pe pamant american.

Aceasta gala urmeaza sa se desfasoare pe 9 octombrie in Windy City, asa cum mai este cunoscut orasul Chicago.

Fostul campion UFC Tim Sylvia urmeaza sa il intalneasca, conform acelorasi surse, pe Hong Man Choi, gigantul sud-coreean in co-main eventul serii.

Prima gala pusa in scena de aceasta promotie a avut loc in luna mai, iar in main-evntul acelei seri, Sylvia l-a invins pe Pudzianowki in repriza a doua, prin TKO.

Fost participant in sezonul 10 al The Ultimate Fighter, lui Kimbo Slice i-a fost reziliat contractul de catre UFC dupa ce a fost invins de Matt Mitrione in gala cu numarul 113.

 
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA