Natiunea MMA

Kimbo Slice va aparea in Sezonul 22 al showului de televiziune "Survivor: Redemption Island"
31/10/2010

Horia Ciocan

Fostul star al UFC, Kimbo Slice va aparea in sezonul cu numarul 22 al showului de televiziune "Survivor:Redemption Island", care urmeaza sa ruleze pe ecranele televizoarelor in februarie 2011.

Slice a fost concediat de UFC dupa ce a pierdut in fata lui Matt Mitrione la UFC 113, in luna mai. De atunci, dupa ce a inceput sa colaboreze cu Gary Shaw, Kimbo a declarat ca intentioneaza sa isi faca o cariera in boxul profesionist.

Desi este una dintre cele mai cunoscute fete ale MMA-ului, dupa ce populariatatea sa a cunoscut o explozie pe YouTube, unde au fost postate numeroase lupte de strada in care era implicat, se pare ca publicul nu il mai apreciaza ca alta data, el fiind eliminat in urma voturilor spectatorilor din acest show de televiziune.
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA