Natiunea MMA

Kimbo Slice renunta la box si vrea sa isi inceapa cariera in Pro Wrestling
19/01/2011

Marele experiment al lui Kimo Slice cu boxul profesionist nu a durat mult.

Fostul luptator de strada, devenit aproape peste noapte sportiv de MMA, a renuntat brusc la intentia sa de a deveni un star ar boxului mondial  inca din luna octombrie, conform declaratiilor fostului sau manager, Jared Shaw.

"Slice a parasit tabara de pregatire la box din cauza mai multor accidentari si pentru a filma pelicula 'The Scorpion King'. La revenire, nu a mai aratat nici un interes pentru box, asa ca am decis sa punem cariera lui in acest sport la pastrare,pentru moment." a spus Shaw.

"In box, pentru a fi unul dintre cei mai buni din lume, trebuia sa depuna un efort dublu fata de ce era obisnuit el. Din cauza starii fizice si a varstei sale, nu a reusit sa se ridice la standardele pe care le asteptam."

In luna august, Slice a anuntat ca doreste sa isi faca o cariera in boxul profesionist. Nu a ajuns insa sa urce in ring pentru vre-un meci in acest sport.

Organizatia japoneza de pro wrestling Inoki Genome Federation a anuntat ieri ca sportivul american va lua parte intr-un tureneu de opt oameni ce se va desfasura pe 5 februarie in Fukuoka, Japonia, impotriva fostului luptator de Sumo Shinichi "Wakakirin" Suzukawa. Acesta urma sa il intalneasca pe Bob Sapp in gala Dynamite!!2010, dar americanul s-a retrat din cauza unor neintelegeri de ordin financiar. Este de asemenea asteptat ca si Josh Barnett sa participe la acesta gala, in ciuda faptului ca el este anuntata ca unul dintre luptatorii din Grand Prixul Categoriei Grele a Strikeforce, in runda a doua a sferturilor de finala, impotriva lui Brett Rogers.
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA