Natiunea MMA

Kimbo Slice nu ar refuza o lupta cu James Toney
02/09/2010

Ariel Helwani - www.MMAfighting.com

James Toney a spus tuturor celor care vor sa il asculte, inainte de UFC 118, ca el a cerut sa lupte cu Kimbo Slice (dupa ce cererea de a lupta cu Brock Lesnar i-a fost refuzata) in debutul sau din Octogon. Din pacate pentru el, organizatia americana a avut alte planuri si l-a pus in cusca cu o adevarata legenda a acestui sport, Randy Couture.

Stiti toti cum s-a terminat totul pentru "Lights Out" Toney.

Dar cand Slice a fost participat la editia de luni a The MMA Hour, a decalarat ca nu i-a fost niciodata oferita o lupta cu Tony, dar ca nu ar spune nu la asa ceva.

"Nu am auzit niciodata nimic despre o lupta a mea cu James Toney, dar stiti, cum am mai spus in trecut, as lupta cu oricine. Toata lumea stie asta despre mine, din zilele cand ma bateam pe strada. Pune pe oricine in fata mea, pregateste-ma sa fiu in cea mai buna forma, si am sa ma bat cu cei mai buni. Asta e unul dintre lucrurile pe care toata lumea le stie despre Kimbo Slice" a declarat Kevin Ferguson, mai cunoscut pentru numele sau de lupta, "Kimbo Slice".

Slice a facut echipa cu promoterii sai din MMA, Gary si Jared Shaw, pentru a incerca sa lupte in boxul profesionist. Jared Shaw a declarat pentru MMA Fighting ca spera ca Slice sa isi faca debutul pe sfarsitul acestui an.

Cat despre debutul in MMA al lui James Toney, Slice a spus ca a fost surprins cat de slaba a fost prestatia fostului campion mondial de box.

"Am fost surprins. Eu m-as fi aruncat la lupta."

Intrebat daca il deranjeaza porecla care Toney i-a dato deja, "Simba" Slice, Ferguson a declarat:

"Nu, nu ma deranjeaza. Rahaturile astea nu ma ating. Sunt un om matur."
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA