Natiunea MMA

Kimbo Slice isi face debutul in boxul profesionist pe 13 august
30/06/2011

Fostul superstar al EliteXC si al sezonului 10 al The Ultimate Fighter, Kimbo Slice, urmeaza sa isi faca debutul in boxul profesionist intr-o confruntare de patru runde din data de 13 august. El va aparea in co-Main Eventul galei co-promovata de Garry Shaw Productions si Tony Holden Promotions.

Kimbo va lupta in Miami, Oklahoma la Buffalo Run Casino, iar in acest moment el nu are desemnat un adversar oficial.

"Kimbo a fost intotdeauna destinat sa fie in ring" a spus Jared Shaw, unul dintre promoterii sai. "E unul dintre oamenii cu cel mai greu pumn din lume, iar pe 13 august, incepe drumul sau in boxul profesionist american. Prima oprire va fi in Oklahoma, care va deveni prima statie a Kimbo Slice Express."

Managerul lui Kimbo, MIke Imber, a declarat ca Slice s-a antrenat pentru debutul sau in box cu antrenorul Randy Khatami, si alaturi de tabara boxerului profesionist Alfredo Angulo, cu antrenorul Clemente Medina.

"E concentrat in totalitate pe cariera sa din box si abia astepta sa isi demonstreze talentul in ring" a mai spus Shaw. "Kimbo Slice e flamand si cand omul asta isi vrea painea, e inspaimantator."

Slice are un palmares de 4-2 in MMA si a fost concediat recent de UFC dupa infrangerea prin TKO suferita in runda a doua a luptei cu Matt Mitrione la UFC 113 de anul trecut.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA