Natiunea MMA

Kickboxingul e din nou binevenit in Amsterdam
25/06/2015Politica anti-kickboxing, care a guvernat ani la rand modul in care conducerea celebrului oras din Olanda a tratat al doilea sport ca popularitate din lumea artelor martiale moderne, e de domeniul trecutului.

Primarul Amsterdamului, Eberhart van der Laan, a schimbat radical modul in care kickboxul e vazut in probabil cea mai cunoscuta locatie a sa. Intr-o conferinta de presa tinuta alaturi de legendarii Peter Aerts, Ernesto Hoost, Semmy Schilt si actualul Campion al Greilor GLORY, Rico Verhoeven, el e declarat ca orasul care a dat lumii una dintre cele mai bune scoli de kickbox vrea sa fie din nou gazda unor evenimente ale acestui sport.

Motivul pentru care Amsterdamul a refuzat sa mai permita organizarea unor gale este asocierea dintre unii practicanti si anumite sali din oras cu elemente mafiote de pe plan local. Si cu toate ca aceastea au fost punctuale si destul de rare, au creat un renume negativ pentru kickbox.

Pentru a indrepta lucrurile, primarul nu doar ca a pus capat acestei politici, dar chiar si-a cerut scuze marilor campioni, care au dus stindardul Olandei pe cele mai inalte trepte ale podiumului mondial, pentru marginalizarea acestui sport. El a declarat ca activitatea administratiei sale a fost indreptata prea mult spre "aspectele negative" ale acestui sport. "Nu am avut dreptate in aceasta privinta" a spus Van Der Laan in fata marilor campioni. "Sportul nu ar fi putut avea mai buni ambasadori decat voi".

Aceasta binevenita schimbare deschide drumul pentru o mult asteptata gala sub bannerul GLORY in capitala mondiala a kickboxului profesionist, Amsterdam.

Sursamagazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA