Natiunea MMA

Kickboxing Budokai la Galati
08/12/2016  Academia de Arte Martiale Mixte Anatoly Danilov si Federatia Romana de Budokai, cu sprijinul Directiei Judetene pentru Sport si Tineret Galati, organizeaza sambata, 17 decembrie 2016, Concursul National de Kickboxing Budokai.
  Potrivit organizatorului galei, Anatoly Danilov, peste 150 de sportivi de la circa 15 cluburi din tara se vor intrece in regim K1 si de Kickboxing kick light si semi contact.
  Fost luptator in circuitul Local Kombat, Anatoly Danilov detine propriul club de arte martiale, reusind, cu luptatorii din dojo-ul sau, sa cucereasca numeroase medalii la concursurile nationale sau de peste hotare. Este un antrenor foarte exigent, avand in vedere cariera pe care o are in spate: in 1998 s-a clasat in Top 5 al Ligii Campionilor de la Lucerna.
  Cat priveste viitorul concurs, destinat atat copiilor si juniorilor, cat si seniorilor, taxa de participare este de 50 de lei.
  Disputele vor avea loc de la ora 10, la Sala de Judo din Galati, cartierul Micro 19, strada Stadionului, nr.1.
  Intrarea este libera.
  Sponsorii competitiei de la Galati sunt Service Camioane Galtir Service SRL si magazinul Diego.

 Vlad Amariei-www.natiuneaMMA.ro
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA