Natiunea MMA

Khalidov vs Lindland si Sokoudjou vs Blachowicz la KSW 15 in Varsovia, Polonia
31/01/2011

Promotia poloneza Konfrontacja Sztuk Walki a confirmat sambata cele doua co-Main Eventuri din gala KSW 15 ce urmeaza sa aiba loc pe 19 martie la Torwar Hall in Varsovia. Superstarul polonez Mamed Khalidov va lupta cu veteranul UFC si Strikeforce, Matt Lindland, iar semi-greul Jan Blachowicz va da piept cu un alt membru al Team Quest, Rameau Thierry Sokoudjou, si el veteran al PRIDE, DREAM, UFC si Strikeforce.

Dupa ce a facut furori in Polonia in 2009, Khalidov a reusit un palares sters de 1-1-1 in 2010, pierzand la decizie in fata lui Jorge Santiago pentru titlul Sengoku, terminand la egalitate cu veteranul japonez Ryuta Sakurai si reusind un KO in fata lui Yuki Sasaki in gigantica gala Sengoku "Soul of Fight" din 30 decembrie 2010.

Lindland a obtinut si el un palmares de 1-2 sub bannerul Strikeforce. Co-fondatorul Team Quest a reusit un TKO in fata lui Kevin Casey in mai anul trecut, dar acea victorie a aparut intre doua infrangeri, in fata unor adversari mai notabili, Ronaldo Souza si Robbie Lawler, care l-au invins pe Lindland prin submisie, respectiv KO in prima runda.

Blanchowicz a castigat patru lupte la rand de la revenirea in activitatea competitionala ca urmare a inteventiei chirurgicale suferite la genunchi in mai anul trecut. Ultima sa victorie a survenit in fata spaniolului Daniel Tabera la KSW 14, prin abandon.

Oponentul sau, Sokoudjou, este unul dintre cei mai "calatori" sportivi de MMA. El a concurat in PRIDE, DREAM, UFC, Strikeforce, ADFC si IFC. In doar ultimele 12 luni, el a luptat in Australia, Abu Dhabi, Israel si SUA. Acum, "The African Assassin" va concura pe taram european pentru prima data. El are un palmares de 3-2 anul trecut, iar ultima sa aparitiei in cusca a fost in fata lui Valdas Pocevicius la Israel Fighting Championship pe 9 noiembrie.
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA